16:37 True words.

Miley Cyrus is not a slut
Taylor Swift is not ugly
Demi Lovato is not fat
and
Justin Bieber is not gay
grow up
and stop
hating
 
 
 
 
Skrev texten med en tjock och en tunn penna på ett randigt papper. La det på bordet och fotade lite! Bilderna är beskurna och konverterade till svartvitt på grund av ljuset, och på grund av att det blev en liten coolare effekt och "stämning". Det gjorde jag i Adobe Photoshop Elements 9.
 
 

16:09 Vissen.

 
Min ros jag fick på skolavslutningen har vissnat och jag ville fotografera den innan mamma slängde bort den.
 

22:48 Slutgiltig spårvagn?

 
Frågade mina vänner på KIK om effekterna också och under tiden kom jag på den här effekten. Den heter Yester color i picmonkey och sen fixade jag någonting , kommer inte riktigt ihåååååg, men sänkte mättnaden och la på nån till effekt. Jag blev rätt nöjd med resultatet, fastän jag föredrar helt redigerade bilder. Ingen av mina vänner värkar göra det, men ja, vad tycker ni? Redigerade eller ordeigerade bilder? Men jag gillade den med den här effekten på, kanske ska börja med lite mer effekter. Förut använde jag alltid effekter som ni kanske kommer ihåg..? ;) Det här är nog den slutgiltiga för min del! Och jag vill ha den lite rörig, allt ska inte vara hundra procent uttänkt eller helt clean... 
 

22:32 Sepia eller inte?

 
eller
 

 
Effekten är pålagd i picmonkey, kommer inte ihåg vad den heter men det är inte riktigt sepia men liknar den lite, och så har jag bara 80 % styrka på effekten , så man ser färgerna.
Kommentera vilken som är bäst eller gå in här och rösta
 

18:21 Spårvagn.

 
Spårvagnar i helsingfors.
 

13:58 Sea sunset

 
 

Bilder tagna från soldäck på Viking Line för ett tag sedan

01:44 Boy and Girl.

 
 

Min bror och hans kompis som modeller. Bilderna är beskurna och på "Boy" så har jag gjort bakgrunden lite extra suddig.


17:29 Blue sky.



12:32 Playground.

 
 
 
 
 
 
 
 

När jag och min bror var i parken för ett tag sedan så träffade vi lite av hans kompisar!


18:22 Uspenskijkatedralen.

 
Uspenkijkatedralen med nyputsade guld-kupoler i Helsingfors
 
Bilden har jag lagt in någon effekt ifrån Picmonkey.
 

17:00 Kickbiker.

 
 
'
Min brorsa som modell för ett tag sedan.


11:50 Rose.

 
 
 
 



21:10 Lilla snigel.



14:59 Förgätmigej.


Var på en liten fotorunda för ett tag s edan med min brorsa, med han som modell och lite andra bilder också såklart! de kanske kommer upp senare.......


12:39 Flowers.



20:40 Katter.



14:21 Clouds.



10:44 Rutten syrén.



22:24 Maskros.



14:01 Lila blommor.

Vet ej vad det är för blommor...


13:54 Smultronblomma.



23:48 Twelve to midnight.


Bilden är tagen med min nya kamera och den är baskuren och så har jag gjort den mörkare med mer skuggor. Fast jag har försökt att lämna hörnen, så de är lite ljusare.


21:12 Sunstar



04:22 Prästkragar.

Tidigt inlägg här!


20:27 Rosenknoppar.


Jag och mamma gick till affären, mamma släpade med mig på villkoret att jag fick ta med mig min kamera.. c; Då blev det lite  bilder, kommer flera under dagarna!


15:20 NY KAMERA

Har fått en Canon eos 600d! Med kameraväska, ett objektiv (CANON ZOOM LENS EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS ΙI), och alltihop :]


13:01 Eldhög.

Är hos min mammas faster, ska grilla och äta en massa gott, elden är fin! Tagen med mammas iPhone kamera, ej beskuren eller något, synd att det inte är en bättre kamera..

16:01 Lovely ice cream.



14:33 There are still hope and light.


Har klonat bort ett träd, beskurit och roterat bilden. Orginalbilden:


20:15 Piltavla.



17:52 Syrén.


Fotade syréner i det fina och varma vädret för ett tag sedan. Förr veckan ungefär. Den här veckan har det inte direkt varit lika fint , så att säga... Bilderna är endast beskurna.


17:09 Japanska körsbärsblommor.

Första maj var jag, min familj, min mormor, mammas moster och mammas kusin i kungsträdgården i Stockholm och då fotade jag lite. Endast med min och mammas mobilkameror, men de blev rätt bra. Kollade snabbt igenom bloggen och konstaterade att jag inte hade lagt upp dessa. Jag är väldigt ledsen om jag har gjort det , men ja. Här är dem!

Dessa åvanför är tagen med mamma Iphone-kamera. De är beskurda och på vissa har jag ändrat ljuset lite på, för det var typ motljus överallt?
De här under är tagna med min HTC Wildfire S-kamera. (är noga med vad det är för mobil så ni vet vad det är för kamera etc. etc. inte för att skryta eftersom det var någon som trodde det?)


RSS 2.0