16:54 Siluett.


Har bara gjort själva mig lite mörkare, inte ens beskurit eller något..! Ändrat storleken bara så den är 800x600 istället för 2000xnånting, haha?


17:15 Summergirl.


Bilden är endast beskuren. Jag tog den samma dag som jag tog Summerbike , och det är samma blommor som jag har i håret som jag satte på cykeln :3


18:10 Summer bike.


Jag har bara beskurit bilderna.
Fotade till en slags tävling, eller ja, ingen tävling men... Ja. Den översta bilden skickade jag in efter egen tvekan och frågan på dayviews, facebook och på andra bloggen. ;)
Jag ville symbolisera att jag älskar att cykla och att det har jag gjort idag och blommorna och solen visar att det var varmt idag typ. Det var sommarens första dag! Dock så lyckades jag inte fonga ljuset på den nedersta bilden lika bra som verkligen visar att det var mycket sol och fint väder. Det ser man bättre på den översta bilden :)


17:29 Easter egg.

Förde över alla bilder från min mobil och såg en bild jag tog i påskas. Det skulle bara vara en spontanbild på ett påskägg, men jag älskade verkligen skuggan på bilden! Jag målade över lite bakgrund med penselläget [OMG?!?! hah, skoja bara ;)], för det var någin störande petflaska där.. Men den låg i mörker, ni kan se orginalbilden längst ner.



16:57 Bathroom.


Körde lite badrumstema för ett tag sen, men jag blev nog bara nöjd med denna...
Har knappt redigerat den, i vårt nya badrum är det så bra ljus så den är tagen utan blixt på macroläget, har bara rätat upp den och beskurit den.

sorry för dålig uppdatering och det där med alla effekterna orkar jag inte , haha, sorry du som frågade... Men ja, ska se till att fota lite oftare, kanske ska gå nu? Och jag och Carro har planerat en liten photoshoot, vet inte direkt när, men ja. Då kommer ju de bra bilderna upp här på bloggen :)


15:26 Plask.

Jag har beskurit bilden och rätat upp den lite. Och så har jag sänkt mättnaden i bilden så att färgerna inte var lika skarpa och skrikiga. Jag sänkte bara lite, och så ökade jag lite kontrast å det mörka för bilden var så ljus och fokuset var på själva plasket så jag har lite diskret försökt att sudda lite så att fokuset dras till fötterna.
Bilden är tagen sista dagen i Italien då vi bara badade i poolen.

Vad ska jag klicka i för kategori? Det är ju typ ett porträtt, inte riktigt Vatten och droppar. Asså, det är ju ett annorlunda porträtt... Jag skapar en ny kategori. "Rörelse" eller kanske "Sport"..? Rörelse låter lite fånigt men... Rörelse får det bli... ;)


14:30 Fiber



19:04 Italian sunset.

Bildsen är tagen i Italien, med inte världens bästa kamera eller inställning. Det jag har gjort är att jag har gjort färgerna aningen mer åt det röda hållet. Bara lite. Det var bara så att blänket skulle synas lite tydligare. Och så har jag beskurit bilden och försökt räta upp den så gott jag kunde.


16:51 Fasett



RSS 2.0